Blog

Hier vind je alle highlights die jouw backpack avontuur door Indonesië nog leuker maken. Wil je zelf ook een blog bijhouden voor je familie of vrienden? Meld je dan aan voor ons backpackersprogramma. Wij plaatsen zelf regelmatig nieuwe tips en informatie over dit prachtige eiland. Houd onze website en Facebookpagina daarom goed in de gaten als je een reis aan het plannen bent naar Indonesië.

Tomohon
Posted by

Tomohon

Tomohon (Indonesisch: Kota Tomohon) is een stad en gemeente op het Indonesische eiland Sulawesi. Het betreft een tamelijk nieuwe stad in de provincie Noord-Celebes. Tomohon ligt op een hoogte van 927 meter en maakt deel uit van het gebied van de Minahasa, een christelijke bevolkingsgroep op Noord-Celebes. De stad staat bekend om zijn bloemkwekerijen aan […]

Bukit Lawang
Posted by
Posted in

Bukit Lawang

Bezoek Bukit Lawang op het Indonesische eiland Sumatra en ontdek de volgende highlights: de jungle tour naar de Oerang Oetans, de Bohorak River, de Thomas Leaf Monkey, de Bat Cave en natuurlijk Gunung Leuser National Park. Staat Bukit Lawang ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Komodo National Park
Posted by
Posted in

Komodo National Park

Bezoek Komodo National Park in de buurt van Flores en ontdek de volgende highlights: de Komodoveraan in het nationale park, het lichtroze zand op Pink Beach, roggen spotten bij Mantapoint en natuurlijk het gezellige dorpje Labuan Bajo. Staat Komodo National Park ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Rinjani Vulkaan
Posted by
Posted in

Rinjani Vulkaan

Bezoek de Rinjani Vulkaan en ontdek de volgende highlights: Gunung Rinjani, Gunung Baru, Segara Anak (Child of the Sea), Kamperen onder de sterrenhemel en de warmtebronnen van de vulkaan. Staat de Rinjani Vulkaan ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Monkey Forest in Ubud
Posted by
Posted in

Monkey Forest in Ubud

Bezoek Ubud op Bali en ontdek de volgende highlights: Ubud Market, Ubud Palace, aapjes kijken in Monkey Forest, art spotten op Monkey Forest Road en genieten van een cocktail in de CP Lounge. Staat Ubud ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Danau Toba
Posted by
Posted in

Danau Toba

Bezoek Danau Toba en ontdek de volgende highlights: Het gigantische kratermeer, Samosir eiland en de Batak cultuur in de pittoreske dorpjes op het eiland. Staat Danau Toba ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Pulau Padar
Posted by

Pulau Padar

Ga jij binnenkort backpacken op Flores of ben je je aan het oriënteren over de mogelijkheden die Flores als backpack bestemming te bieden heeft? Dan mag Pulau Padar absoluut niet ontbreken als highlight tijdens je reis door Indonesië. Vanuit Labuan Bajo ben je ongeveer 1,5 uur per speedboot onderweg naar Pulau Padar.

Ontdek de Bromo vulkaan
Posted by
Posted in

Ontdek de Bromo vulkaan

Bezoek de Bromo Vulkaan op Java en ontdek de volgende highlights: een wandeling naar de top, de zonsopkomst bij de vulkaan, paardrijden, wandelen over de kraterrand met een prachtig uitzicht over het maanlandschap. Staat de Bromo Vulkaan ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Green Canyon
Posted by
Posted in

Green Canyon

Bezoek de Green Canyon in de buurt van Pangandaran op het Indonesische eiland Java en ontdek deze prachtige kloof. Staat de Green Canyon ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

De rijstvelden van Tegalalang
Posted by

De rijstvelden van Tegalalang

Bezoek de rijstvelden van Tegalalang op Bali en ontdek de volgende highlights: Ubud, wandelen door de rijstvelden, een Balinese dansvoorstelling bij Ubub Palace, een Indonesische rijsttafel bij restaurant Tropical en een cocktail drinken in de CP Lounge. Staat Tegalalang ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.