Bestemmingen

Backpacken op Java

Java

Ga je binnenkort backpacken op Java en wil je meer weten over de Borobudur in de buurt van Yogyakarta, de activiteiten in de omgeving van Pangandaran, of het beklimmen van de Bromo Vulkaan?

Ontdek Java

Backpacken op Flores

Flores

Ga je binnenkort backpacken op Flores en wil je meer weten over het beklimmen van de Kelimutu Vulkaan, de mysterieuse spiderweb rijstvelden in de buurt van Ruteng of de komovaraan in Komodo National Park?

Ontdek Flores & Komodo

Backpacken op Borneo

Borneo

Ga je binnenkort backpacken op Borneo en wil je meer weten over het bezoeken van de Oerang Oetans in Tanjung Puting Park, cultuur snuiven in de grote stad Banjarmasin of de tropische Derawan Eilanden?

Ontdek Borneo

Backpacken op Bali

Bali

Ga je binnenkort backpacken op Bali en wil je meer weten over de tempels in het culturele Ubud, de activiteiten op de eilanden Nusa Penida en Nusa Lembongan, of de stranden in het zuiden van Bali?

Ontdek Bali

Backpacken op Sumatra

Sumatra

Ga je binnenkort backpacken op Sumatra en wil je meer weten over het bezoeken van de Oerang Oetans in Bukit Lawang, het vulkanische landschap rondom Danau Toba of de prachtige tempels en cultuur?

Ontdek Sumatra

Backpacken op Lombok

Lombok

Ga je binnenkort backpacken op Lombok en wil je meer weten over het beklimmen van de Rinjani Vulkaan, de tropische Gili eilanden of de activiteiten in de buurt van de badplaats Senggigi?

Ontdek Lombok

Backpacken op Sulawesi

Sulawesi

Ga je binnenkort backpacken op Sulawesi en wil je meer weten over het bezoeken van de begrafenisrituelen in Tana Toraja, het landschap rondom Rammang Rammang of de duikbestemmingen als Bunaken?

Ontdek Sulawesi

Kies een Highlight op de kaart